ΚΑΛΑΘΙ

  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.
Γλώσσα:

ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΣ ΟΜΑΔΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΜΜΑΤΩΝ

Περιγραφές Ομαδικών Προγραμμάτων

Totalbody-Σουηδική-Kυκλικό : Ένα

μάθημα για όλους! Γυμναστική σε όλο το σώμα για σύσφιξη, μυϊκή τόνωση και ευλυγισία. Λάστιχα, βαράκια και ευρηματικοί συνδυασμοί ασκήσεων για ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης!

Legs – Abs: Αφοσιωθείτε στα πόδια και τους κοιλιακούς! Δυναμικές και τονωτικές ασκήσεις στα «επίμαχα» σημεία, που θα σας χαρίσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα!

PowerYoga: Εναλλακτική γυμναστική που ενώνει πνεύμα και σώμα! Ηρεμήστε από το άγχος της καθημερινότητας, ενεργοποιήστε το «έσω» σώμα και κάντε «γλυπτική» σε κάθε μυϊκή ομάδα!

IntrotoYoga: Σύμφωνα με το φιλοσο-φικό σύστημα της Yoga, το ανθρώπινο σώμα είναι ο ναός της ψυχής. Στόχος αυτού του μαθήματος είναι ο καθαρισμός-εξαγνισμός του σώματος μέσω απλών τεχνικών αναπνοής, άσκησης και χαλάρωσης!

Yoga (Iyengar): Αρμονικές, δυναμικές κινήσεις για τόνωση και ευλυγισία των μυών, συνδυασμένες με ασκήσεις αναπνοής για βελτίωση της αντοχής και οξυγόνωση του οργανισμού. Τελείωμα με χαλάρωση για αναζωογόνηση και αναπλήρωση ενέργειας!

Pilates : Ένα ολοκληρωμένο σύστημα ασκήσεων ισορροπίας κι ελέγχου με στόχο τη συνολική ενδυνάμωση, τη βελτίωση της ευλυγισίας και την αρμονική συνεργασία νου-σώματος-αναπνοής.

Μπάρες-Κοιλιακοί-BodyPower:

Αλλάξτε το σώμα σας! Ιδιαίτερα δυναμικό πρόγραμμα με χρήση μπάρας ή αλτήρων και ασκήσεις στο ρυθμό της μουσικής. Για άντρες και γυναίκες που θα συνδυάσουν την ομαδική γυμναστική με τα ελεύθερα βάρη!

FitBall: Ενδυνάμωση και καλύτερη

λειτουργικότητα των μυών του σώματος. Aσκήσεις με τη μπάλα που βελτιώνουν τη στάση του σώματος, βοηθούν στην ενίσχυση των σταθεροποιητικών μυών και αυξάνουν την ευλυγισία.

FatBurner-BodyTonic: Eυρηματικοί

αλλά εύκολοι βηματισμοί σε ένα πρόγραμμα αερόβιας γυμναστικής που δίνει έμφαση στο στοιχείο της δύναμης και την καύση λίπους!

DanceAerpbic-Hi-Low: Πρόγραμμα

αεροβικής γυμναστικής με χορο-γραφημένους βηματισμούς και ένταση, χαμηλή ή υψηλή! Ιδανικό για καύση λίπους και καρδιοαναπνευστικές προσαρμογές (αερόβια ικανότητα).

Powerobics: Ότι πιο δυνατό αναζητάτε από μια χορογραφία. Γρήγοροι συνδυασμοί βημάτων σε ένα πρόγραμμα που απογειώνει τους παλμούς και τη διάθεση!

Step: Αερόβιο μάθημα με τη χρήση του Step, που συνδυάζει βήματα και χορογραφίες σε μέτρια ή υψηλή ένταση! Κάθε επόμενο μάθημα και μια διαφορετική χορογραφική εμπειρία!

TaiChi: Αρχαία Κινέζικη πολεμική τέχνη και βασική μέθοδος αυτο-βελτίωσης! Αρμονικές κινήσεις αβίαστης δύναμης, για αυτοάμυνα, ευλυγισία, ενδυνάμωση εσωτερικών λειτουργιών και γενική βελτίωση της υγείας!